Tun cu 100 mil. euro din banii cetățenilor sectorului 1. PNL dezvăluie pomana electorală organizată de Clotilde Armand.

Tun cu 100 mil. euro din banii cetățenilor sectorului 1. PNL dezvăluie pomana electorală organizată de Clotilde Armand.

author
1 minute, 51 seconds Read

Tun cu 100 mil. euro din banii cetățenilor sectorului 1. PNL dezvăluie pomana electorală organizată de Clotilde Armand.

Un tun de 100 de milioane de euro din banii cetățenilor sectorului 1 a fost dezvăluit de către Partidul Național Liberal (PNL). Edilul sectorului 1, Clotilde Armand, este acuzată că organizează o pomană electorală fabuloasă, în încercarea de a obține capital politic.

Ilegalități în goana după capital electoral

Potrivit liberalilor, Clotilde Armand intenționează să repare sau să înlocuiască lifturile din sector cu ajutorul unor filme „de casă”, fără a organiza o licitație. Aceștia susțin că primarul sectorului 1 a anulat licitația pentru înlocuirea lifturilor și blochează acest proiect de 2 ani. Totuși, în campania electorală, Clotilde Armand dorește să aloce 100 de milioane de euro pentru repararea sau înlocuirea lifturilor, fără a respecta regulile de transparență și licitație.

Tun de 100 de milioane de euro din banii cetățenilor sectorului 1

Liberalii de la sectorul 1 acuză primarul că încearcă să transforme asociațiile de proprietari în complici, atenționându-le să fie precaute în acceptarea propunerilor ilegale și strict electorale venite din partea lui Clotilde Armand. Aceștia susțin că primarul încalcă legea prin faptul că nu organizează licitații și nu respectă regulile SEAP.

„Clotilde Armand, pleacă! Lasă-ne, că distrugi orașul și cetățenii!”

Pe lângă acuzațiile de corupție și încălcarea legii, consilierul local PNL, Daniel Ciungu, avertizează că primarul Clotilde Armand nu a fost în stare să ducă la îndeplinire niciunul dintre cele peste 600 de proiecte aprobate de Consiliul Local, care depășesc bugetele de investiții. El solicită demisia primarului și îl acuză că distruge orașul și cetățenii.

Clotilde Armand este urmărită penal pentru numirea sa ca manager într-un proiect anticorupție

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că Clotilde Armand este urmărită penal pentru că s-a numit singură manager într-un proiect anticorupție. Ea a fost chemată de procurori în dosarul în care a fost acuzată de Agenția Națională de Integritate (ANI) de incompatibilitate și conflict de interese. Aceste acuzații adaugă și mai multe suspiciuni asupra acțiunilor primarului și alimentează nemulțumirea cetățenilor sectorului 1.

Te-ar putea interesa si: