Târgul de Crăciun din Craiova: O privire asupra evenimentului

Târgul de Crăciun din Craiova: O privire asupra evenimentului

author
2 minutes, 7 seconds Read

Târgul de Crăciun din Craiova: O privire asupra evenimentului

Târgul de Crăciun din Craiova a început să prindă contur încă din vară și promite să fie unul dintre cele mai frumoase evenimente de acest gen din Europa. Primărița Olguța a declarat că acesta este considerat „cel mai frumos târg de Crăciun din Europa”. Tema aleasă pentru acest an este povestea Crăiasa Zăpezii, iar culorile predominante sunt alb și turcoaz.

Cea mai înaltă roată panoramică din România

O altă atracție deosebită a Târgului de Crăciun din Craiova este cea mai înaltă roată panoramică din România, cu o înălțime de 40 de metri și o capacitate de 140 de persoane. Aceasta a fost adusă din Olanda și este una dintre cele mai mari atracții ale târgului. Vizitatorii pot urca în roată pentru a admira priveliștea și pentru a trăi o experiență unică.

Zonele în care se desfășoară târgul

Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în patru zone din municipiu: Centrul Vechi, Piața William Shakespeare, zona Doljana și Piața Mihai Viteazul. În fiecare dintre aceste zone, vizitatorii vor putea întâlni Crăiasa Zăpezii, se pot urca în roata panoramică sau își pot face poze la căsuțele unicat, pictate de artiști plastici.

Produse specifice sezonului și distracții pentru vizitatori

Vizitatorii târgului vor avea ocazia să-și cumpere diverse produse specifice sezonului de la cei peste 70 de comercianți din Craiova și din întreaga țară. Printre produsele disponibile se numără mâncare tradițională, jumări, brânzeturi, vin fiert, cozonaci, gogoși, waffles, burgeri, churros, stroh, turtă dulce, decorațiuni și cadouri lucrate manual, globuri și coronițe.

De asemenea, în cadrul târgului vor fi prezente și alte atracții precum bradul uriaș, patinoarul, caruselul, personajele de poveste, atelierele creative și concerte.

Perioada de desfășurare a târgului

Târgul de Crăciun din Craiova va fi deschis zilnic în intervalul 12:00 – 22:00 până pe data de 2 ianuarie 2024. Așadar, locuitorii și turiștii care vor vizita Craiova în această perioadă vor avea ocazia să se bucure de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și de toate atracțiile oferite de acest târg de Crăciun impresionant.

Cu siguranță, Târgul de Crăciun din Craiova va fi un eveniment memorabil pentru toți cei care vor alege să-l viziteze și va aduce un strop de magie în inimile tuturor.

Te-ar putea interesa si: