Forma morții: o sferă neagră? Viziune macabră de la parapsihologul Ion Ţugui.

Forma morții: o sferă neagră? Viziune macabră de la parapsihologul Ion Ţugui.

author
1 minute, 46 seconds Read

Parapsihologul Ion Țugui dezvăluie o viziune macabră asupra morții

Într-o povestire surprinzătoare și înfricoșătoare, cunoscutul parapsiholog român Ion Țugui oferă o imagine bizară a momentului morții. Povestea are loc în Cernăuți, la începutul secolului XX, și este centrată în jurul unui preot din familia cărturarului I. G. Sbiera, care deținea un har special.

Capacitățile vizionare ale preotului

Preotul Sbiera locuia în două case – una în care își petrecea timpul în mod obișnuit și cealaltă era locuința surorii sale. Comunitatea era conștientă de capacitățile vizionare ale acestuia, iar preotul era respectat și apreciat pentru cunoștințele sale în domeniul parapsihologiei.

Vizualizarea tragică a vecinului surorii sale

În apropierea celei de-a doua locuințe a preotului Sbiera trăia un vecin tăcut și retras, care era considerat un intelectual. Cu toate acestea, aproape nimeni nu-l observa prea des. Într-o zi, în timp ce familia preotului se pregătea să mănânce prânzul, acesta a observat ceva ciudat pe peretele din fața sa. Cu lingura în mână și ochii fixați pe perete, preotul părea încremenit. Întrebat despre ceea ce vede, preotul a dezvăluit că își vizualizează vecinul surorii sale alergând în jurul unei sfere negre. Vecinul alerga într-un cerc fără ieșire, fiind urmărit de sfera întunecată. Odată ce sfera l-a ajuns, vecinul a dispărut din imagine.

Descoperirea morții vecinului

Imediat, preotul s-a îndreptat către locuința surorii sale. La deschiderea porții, sora care-l văzuse pe preot în stradă l-a întâmpinat și a fost întrebată despre vecinul lor. Cu uimire în glas, femeia a răspuns: „A murit acum o oră. Dar cum ai aflat?”. Se pare că în același moment în care preotul vizualiza pe perete imaginea vecinului alergat de sfera neagră, acesta și-a găsit sfârșitul.

Această poveste macabră aduce în prim-plan abilitățile uluitoare ale parapsihologului Ion Țugui și ne provoacă să ne gândim la posibilitatea existenței unor fenomene supranaturale care pot fi observate prin intermediul capacităților paranormale.

Te-ar putea interesa si: