Secretele vopsirii și pensatului de la Gabriel Oprea

Secretele vopsirii și pensatului de la Gabriel Oprea

author
1 minute, 57 seconds Read

Gabriel Oprea, cel mai temut ministru al Internelor, își dezvăluie secretele de frumusețe

Într-un interviu acordat emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul ministru al Internelor, Gabriel Oprea, a dezvăluit câteva secrete legate de aspectul său fizic și de rutina sa de îngrijire personală. Acesta a recunoscut că-și vopsește părul și apelează constant la serviciile unei cosmeticiene.

Ieșirea din viața politică și conducerea UNPR

Gabriel Oprea, cunoscut drept cel mai temut ministru al Internelor, a părăsit scena politică după accidentul tragic în care Bogdan Gigină, conducătorul coloanei oficiale a ministrului, și-a pierdut viața. Oprea s-a retras la „eșalonul doi” și s-a dedicat conducerea formațiunii politice pe care a fondat-o, UNPR.

Gabriel Oprea și rutina de frumusețe

Fostul ministru de Interne a dezvăluit că își vopsește părul cu un „șampon special pentru păr grizonat”. Acesta a subliniat că albirea părului este o boală a acestuia și că există două condiții pentru a putea aplica acest șampon. Prima condiție este să ai păr, potrivit lui Oprea.

În plus, fostul vicepremier a menționat că apelează la serviciile unei cosmeticiene, considerând acest lucru normal și important pentru propria îngrijire personală. Soția sa are o cosmeticiană de încredere, care se ocupă și de sprâncenele sale.

Moartea polițistului Bogdan Gigină

În cadrul interviului, Gabriel Oprea a vorbit și despre tragedia accidentului în care Bogdan Gigină și-a pierdut viața. Fostul ministru a afirmat că a fost ținta unui linșaj mediatic și că nu se consideră vinovat moral pentru ceea ce s-a întâmplat. Acesta a explicat că în ziua respectivă avea o zi extrem de aglomerată, cu întâlniri de lucru și discuții pe teme de securitate națională.

Gabriel Oprea a subliniat că accidentul a fost „ciudat” și a negat că ar fi condus cu viteză în acel moment. El a susținut că a fost o zi grea din viața sa și că a oferit sprijin familiilor ofițerilor care și-au pierdut viața în misiune.

Aceste dezvăluiri despre rutina de frumusețe a unui fost ministru puternic și controversat au stârnit interesul publicului și au adus în prim-plan aspecte mai puțin cunoscute despre personalitatea lui Gabriel Oprea.

Te-ar putea interesa si: