Noul director al Spitalului de Urgență Floreasca: Andrei Bogdan Zidaru

Noul director al Spitalului de Urgență Floreasca: Andrei Bogdan Zidaru

author
1 minute, 27 seconds Read

Noul director al Spitalului de Urgență Floreasca: Andrei Bogdan Zidaru

Andrei Bogdan Zidaru a fost numit noul director al Spitalului de Urgență Floreasca, cel mai mare spital de urgență din România. Cu o licență în economie obținută la Universitatea Româno-Americană, Zidaru va asigura interimatul în această poziție.

Cine este Andrei Bogdan Zidaru?

Andrei Bogdan Zidaru este un fost membru al PSD și, conform informațiilor deținute de G4Media, este membru al Marii Loje masonice. În ultimii cinci ani, el a ocupat funcția de manager al spitalului orășenesc din Hârșova, județul Constanța.

O istorie cu succes

Cu toate acestea, numirea lui Zidaru în funcția de director al Spitalului de Urgență Floreasca vine cu unele controverse. În trecut, el a eșuat în două concursuri pentru posturi similare: manager al spitalului de copii „Victor Gomoiu” din Capitală și manager al spitalului județean Ploiești.

Experiență profesională

Înainte de a ocupa funcția de manager al spitalului din Hârșova, Andrei Bogdan Zidaru a lucrat în diverse companii private, conform profilului său de pe LinkedIn. Cu toate acestea, noul director al Spitalului de Urgență Floreasca afirmă că are cunoștințele și abilitățile necesare pentru a coordona corect spitalul din punct de vedere administrativ.

Mandatul cu durată limitată

Mandatul lui Andrei Bogdan Zidaru ca director al Spitalului de Urgență Floreasca este unul cu durată limitată, până la organizarea unui concurs pentru ocuparea definitivă a acestei poziții. Consiliul de administrație al spitalului este format în majoritate din profesioniști cu o vastă experiență medicală și universitară, iar Zidaru va avea responsabilitatea de a asigura buna funcționare a spitalului pe durata mandatului său.

Te-ar putea interesa si: