S-a lansat thrillerul "Toate amantele președintelui" - O dezvăluire șocantă

S-a lansat thrillerul „Toate amantele președintelui” – O dezvăluire șocantă

author
1 minute, 33 seconds Read

S-a lansat thrillerul „Toate amantele președintelui” – O dezvăluire șocantă

Marți, la Clubul Diplomaților din București, Eugen Șerbănescu și Sorin Roșca Stănescu au lansat volumul ”Toate amantele președintelui”. Alături de autori s-au aflat oameni de cultură, politicieni, oameni de afaceri și jurnaliști.

Viața bate filmul

Autorii descriu volumul ”Toate amantele președintelui” apărut în limba română și engleză, drept o lucrare de ficțiune, fiind ”cel mai exploziv thriller de politică și sex de la Căderea Cortinei de Fier”. Cartea poate folosi cu ușurință drept scenariu pentru un film savuros, practic o invitație pentru cine își va asuma scenariul pentru a-l pune în scenă. Foarte probabil, urmează o ecranizare.

S-a deschis o adevărată cutie a Pandorei

Sorin Roșca Stănescu spune că prin acest volum s-a deschis o adevărată cutie a Pandorei, cititorul putând intra cu ușurință în rolul unor personaje care ”seamănă cu personajele din viața reală a României”. Autorii prezintă personaje trăind scene voluptuoase, intrigi de palat, trădări ale serviciilor secrete, manipulări ale procuraturii, toate îmbinate pe firul unei narațiuni polițiste, a unei crime cu sânge rece, o execuție la comandă, o dovadă compromițătoare.

Reacții ale personalităților

Scriitorul Ion Cristoiu descrie faptul că ”această carte se citește pe nerăsuflate. Intriga polițistă dă lecturii o tensiune extraordinară”. Cineastul Sorin Ilieșiu este convins că ”milioane de oameni se vor simți măcar consolați, dacă nu răzbunați prin intriga și deznodământul poveștii. Jurnalistul Adrian Artene subliniază că această carte ”antrenează mintea, dar este și un act de cutezanță. Lectura cărții ne periclitează oare, existența? Citiți și veți găsi singuri răspunsul”.

Te-ar putea interesa si: