Reîncarnarea confirmată: Un copil de 6 ani își amintește viața anterioară

Reîncarnarea confirmată: Un copil de 6 ani își amintește viața anterioară

author
2 minutes, 1 second Read

Reîncarnarea confirmată: Un copil de 6 ani își amintește viața anterioară

Un copil de 6 ani din statul Kansas, SUA, a reușit să uimească pe toată lumea prin abilitatea sa de a-și aminti detalii dintr-o viață anterioară. Raj Manur, în vârstă de 6 ani, a povestit părinților săi că într-o altă viață a avut un alt tată, o altă mamă și trei frați. La început, părinții au crezut că este vorba doar despre fanteziea copilului, însă povestea acestuia a devenit tot mai detaliată și mai insistentă.

Descoperirea uimitoare a părinților lui Raj

Părinții lui Raj au hotărât să investigheze povestea acestuia și au descoperit cu stupoare că într-o localitate situată la aproximativ 150 km distanță fusese într-adevăr ucis un băiat de 24 de ani acum câțiva ani. Mai mult decât atât, ucigașul era chiar fratele acestuia. În urma acestei descoperiri incredibile, familia băiatului l-a invitat pe Raj și pe părinții săi să vină în vizită.

Reîntâlnirea emoționantă

În momentul în care Raj a intrat pe poartă, acesta s-a simțit ca acasă. A început să alerge în jurul casei, să sară pe scările de serviciu și să strige că acolo îi place să meargă în camera sa. Ulterior, copilul de 6 ani a recunoscut frații săi într-o fotografie și i-a numit pe fiecare dintre ei. O vecină l-a întrebat dacă o cunoaște și Raj i-a răspuns că o cunoaște foarte bine, deoarece aceasta a pregătit tortul la nunta fratelui său.

Confirmarea reîncarnării

Pentru a confirma povestea lui Raj, familia s-a dus la uzina la care tânărul ucis lucra înainte de tragedie. Fără ca nimeni să-i arate, Raj s-a îndreptat direct către biroul tânărului ucis. Apoi, cu toată lumea în stare de șoc, el a indicat locul exact în care a fost împușcat și l-a numit pe fratele său cel mic ca fiind autorul asasinatului.

Această poveste uimitoare de reîncarnare a captivat atenția multor oameni și a stârnit dezbateri despre existența vieților anterioare și despre puterea minții umane. Cazuri similare de amintiri din vieți anterioare au fost raportate în întreaga lume, iar povestea lui Raj Manur aduce noi elemente în această discuție fascinantă.

Te-ar putea interesa si: