Rasa extrem de veche de umanoizi ascunși pe Terra

Rasa extrem de veche de umanoizi ascunși pe Terra

author
2 minutes, 7 seconds Read

O rasă extrem de veche de umanoizi ascunsă pe Terra, potrivit cercetătorului Mac Tonnies

Cercetătorul Mac Tonnies a fost un pasionat al domeniului „Criptotereștrilor” și a adus în atenție teoria unei rase extrem de vechi de umanoizi ascunsă pe Terra. El a afirmat că acești umanoizi s-au dezvoltat alături de noi, dar au ales să rămână în afara lumii noastre, intervenind doar atunci când aveau nevoie de resurse precum ADN-ul nostru, celulele, ovulele sau spermatozoizii pentru a-și întări propria rasă.

Existența unui alt grup de Criptotereștri în mijlocul nostru?

Pe lângă prima grupare de umanoizi ascunși, Tonnies a speculat și cu privire la existența unui alt grup de Criptotereștri în mijlocul nostru. El a sugerat că acești umanoizi ar putea proveni de pe Marte, fiind descendenții marțienilor care au fugit de pe planeta lor într-o perioadă străveche, când Marte se confrunta cu distrugerea iminentă. Tonnies a avansat ipoteza ca cele două grupuri să colaboreze pentru a se proteja reciproc de rasa umană, pe care o considerau violentă și distructivă.

Evitarea utilizării armelor nucleare

Tonnies a susținut că cele două grupuri de Criptotereștri au avut un interes deosebit în a ne împiedica să folosim arme nucleare. Ei erau conștienți că declanșarea unui al treilea război mondial ar putea duce la anihilarea lor și, în consecință, au făcut tot posibilul pentru a preveni astfel de situații. Perioada anilor 1950 a fost una de mare alarmă și anxietate în legătură cu amenințarea războiului nuclear, iar Tonnies considera că aceasta era o perioadă în care grupurile de Criptotereștri s-au implicat activ pentru a rezolva situația.

Ipoteza extraterestră versus existența umanoizilor ascunși pe Pământ

Tonnies a ajuns la concluzia că ipoteza extraterestră nu este suficientă pentru a explica totalitatea cazurilor legate de OZN-uri și întâlniri cu ființe necunoscute. El considera că aceste ființe erau mai degrabă o reprezentare suprarealistă a umanității decât entități venite din alte lumi. Asemenea cercetătorului OZN Jacques Vallee, Tonnies susținea că existența umanoizilor care au evoluat pe Pământ aduce mai multe argumente și dovezi folclorice și mitologice.

Aceste teorii controversate ale lui Mac Tonnies au provocat multe dezbateri în comunitatea cercetătorilor și pasionaților de fenomene paranormale. Cu toate acestea, ele rămân în sfera speculațiilor și nu au fost confirmate științific.

Te-ar putea interesa si: