Președintele Klaus Iohannis solicită Guvernului schimbarea măsurilor fiscale

Președintele Klaus Iohannis solicită Guvernului schimbarea măsurilor fiscale

author
1 minute, 34 seconds Read

Președintele Klaus Iohannis solicită Guvernului schimbarea măsurilor fiscale

Președintele Klaus Iohannis a cerut Guvernului să facă schimbările necesare în ceea ce privește măsurile fiscale recent adoptate, într-un mesaj adresat firmelor private din România. El a atras atenția că aceste măsuri pot îndepărta investițiile din economia românească și a solicitat executivului să ia în considerare reglajele necesare pentru a menține România competitivă din punct de vedere fiscal.

Klaus Iohannis ceartă Guvernul

Mesajul președintelui Klaus Iohannis cu ocazia celei de-a 31-a ediţii a Topului Naţional al Firmelor Private din România a surprins mediul de afaceri. El a criticat modul în care antreprenorii au reacționat la noile măsuri fiscale implementate de Guvern.

Președintele cere responsabilitate și stabilitate financiară

În mesajul său către oamenii de afaceri, președintele Iohannis a subliniat importanța construirii responsabile și a stabilității financiare. El a evidențiat necesitatea de a consolida bugetul țării și de a adopta politici economice sănătoase și sustenabile, având în vedere vulnerabilitățile structurale acumulate în trecut. Președintele a atras atenția că modelul de politică economică axat pe consum și orientat pe termen scurt trebuie să fie revizuit în favoarea investițiilor și a unei abordări pe termen lung.

Premierul Marcel Ciolacu cere patriotism economic

La fel ca președintele Iohannis, premierul Marcel Ciolacu a adus în discuție importanța patriotismului economic și a productivismului în dezvoltarea țării. El a îndemnat antreprenorii să colaboreze cu Guvernul pentru a crea o țară ordonată, în care regulile sunt respectate de toată lumea. Premierul Ciolacu a subliniat necesitatea combaterii evaziunii fiscale și reorganizării Fiscului pentru a proteja interesele celor care plătesc taxele în mod corect.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: