Demisia subprefectului Iași, surprins într-un amantlâc cu o angajată | FOTO

Demisia subprefectului Iași, surprins într-un amantlâc cu o angajată | FOTO

author
1 minute, 53 seconds Read

Demisia subprefectului Iași, surprins într-un amantlâc cu o angajată | FOTO

Subprefectul județului Iași, Marian Grigoraș, și-a dat demisia după ce a fost prins într-o situație compromițătoare cu o tânără angajată în administrație. Scandalul a avut loc la Prefectura Iași și a dus la demisia lui Grigoraș.

Amantlâc la Prefectura Iași

Marian Grigoraș, care a fost susținut de PNL și a apărut frecvent alături de primarul Mihai Chirica, a părăsit funcția publică invocând faptul că nu vrea să afecteze imaginea Prefecturii ieșene. El a explicat într-o postare pe Facebook că și-a îndeplinit atribuțiile cu deschidere și dialog, colaborare și orientare spre rezolvarea problemelor. De asemenea, el a mulțumit celor care l-au susținut și a recunoscut că eventualele erori îi aparțin doar lui.

Cine e tânăra care l-a afundat pe subprefect

Demisia subprefectului vine după ce o fotografie în care acesta apare în pat alături de o tânără a fost publicată de reporteris.ro. Tânăra în cauză a fost promovată cu sprijinul PSD și ulterior al PNL pentru a ocupa diverse funcții în administrația ieșeană.

Conform informațiilor obținute de reporteris.ro, tânăra a ocupat poziția de șefă de cabinet la senatorul PSD Doru Pănescu în anul 2020. În 2021, ea a fost angajată ca consilier la Prefectura Iași, în timp ce Marian Grigoraș deținea funcția de prefect, susținut de PNL.

Ulterior, tânăra și-a continuat cariera la compania ApaVital, sub autoritatea Consiliului Județean, iar din acest an îndeplinește rolul de consilier asistent la Compartimentul Proiecte al Primăriei Iași. Pentru a-și găsi un loc de muncă la Primăria Iași, tânăra s-a angajat inițial la Primăria orașului Podu Iloaiei și apoi a realizat un transfer.

Această situație compromițătoare a dus la demisia subprefectului Marian Grigoraș, care a avut o carieră importantă în teritoriu și a ocupat mai multe funcții publice în trecut. El a fost prefect în două rânduri, comisar superior și comisar șef la Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Nord-Est și consilier juridic.

Te-ar putea interesa si: