Povestea înfricoșătoare a unui bărbat: Apelul diabolic al prietenului meu decedat!

author
2 minutes, 19 seconds Read

Povestea înfricoșătoare a unui bărbat: Apelul diabolic al prietenului meu decedat!

Un bărbat a împărtășit o poveste înspăimântătoare pe canalul YouTube „Beyond Creepy” despre un telefon misterios primit de la prietenul său decedat, pe care îl consideră a fi venit din iad. Povestea lui este una tulburătoare și ne pune în fața unor întrebări sinistre.

O prietenie copilărească întunecată

Bărbatul relatează că el și fostul său prieten s-au cunoscut încă din copilărie, însă pe măsură ce au crescut, drumurile lor s-au despărțit. El a reușit să-și găsească un loc de muncă stabil, în timp ce prietenul său a intrat pe un drum periculos, devenind traficant de droguri și lăsând în urmă o serie de crime brutale.

După ce au luat decizia de a se despărți, bărbatul primește un telefon care îi aduce vești tragice: fostul său prieten a fost ucis. În ciuda faptului că era șocat, bărbatul încearcă să uite de această veste și să-și continue viața.

Apelul diabolic

Însă, într-o noapte, la ora 2:00 dimineața, bărbatul este trezit de sunetul unui telefon. Nimeni nu obișnuia să-l sune la o oră atât de târzie, așa că instinctiv știa că ceva nu era în regulă. Răspunzând la telefon, este întâmpinat de un zgomot infernal, asemenea unui vânt puternic, însoțit de țipete înfricoșătoare în fundal. Apoi, aude vocea strigându-i numele, implorându-l să-l ajute.

Vocea părea să vină dintr-un tunel îndepărtat, plin de durere și disperare. Panicat, bărbatul întreabă cine este și unde se află. Răspunsul care-i sosește îi taie respirația: „Aici e Brandon…”, adică fostul său prieten decedat. Apelul se întrerupe brusc. Acest incident se repetă de trei ori în acea săptămână, lăsându-l pe bărbat cu întrebarea: l-a sunat prietenul său din iad?

Un mister înfricoșător

Această poveste șocantă ne pune pe gânduri și ne face să ne întrebăm despre existența lumilor paranormale și legătura dintre lumea noastră și cea de dincolo. Este posibil ca apelurile misterioase să fie o încercare a prietenului decedat de a-și cere ajutorul sau poate că există o explicație rațională în spatele acestor evenimente terifiante.

Indiferent de interpretare, povestea bărbatului ne face să ne punem întrebări despre natura morții și existența unor forțe supranaturale. Rămâne la latitudinea noastră să găsim răspunsuri și să decidem dacă aceste apeluri misterioase sunt cu adevărat diabolice sau doar simple coincidențe înfricoșătoare.

Te-ar putea interesa si: