Orașe străvechi pe partea întunecată a Lunii: Videoclip secret NASA. Fals sau realitate?

Orașe străvechi pe partea întunecată a Lunii: Videoclip secret NASA. Fals sau realitate?

author
2 minutes, 10 seconds Read

Orașe străvechi pe partea întunecată a Lunii: Videoclip secret NASA. Fals sau realitate?

Un videoclip misterios a fost publicat recent pe YouTube și a stârnit interesul întregii comunități științifice. Intitulat „Direct din Internetul Întunecat, imaginile clasificate ale orașului de pe Lună”, acest videoclip arată imagini filmate de NASA în partea întunecată a Lunii. Cu toate acestea, există încă multe întrebări și controverse cu privire la autenticitatea acestor imagini.

Un aspect interesant al acestui videoclip este faptul că se presupune că este filmat în anul 1968, în timpul uneia dintre misiunile Apollo. Cu toate acestea, sunetul original al videoclipului dezvăluie numărul „17”, ceea ce indică faptul că ar fi vorba de misiunea Apollo 17, care a avut loc în anul 1972. Această discrepanță a ridicat unele semne de întrebare cu privire la autenticitatea videoclipului.

În imagini, se pot observa niște pete roșiatice pe suprafața Lunii. Aceste pete au stârnit speculații cu privire la posibilitatea existenței unor orașe străvechi pe Lună, care ar avea o vechime de aproximativ 500.000 de ani. Cu toate acestea, nu există încă dovezi concrete care să susțină această teorie.

Există și alte teorii care încearcă să explice aceste pete roșiatice. Unii cercetători sugerează că ar putea fi vorba despre vulcani activi pe suprafața Lunii. Cu toate acestea, până în prezent, nu există informații științifice care să susțină această ipoteză. Oricare ar fi explicația, aceste pete roșiatice rămân un mister fascinant.

Videoclipul publicat pe YouTube a stârnit reacții mixte în rândul comunității științifice și al publicului larg. Unii sunt sceptici cu privire la autenticitatea acestor imagini și consideră că este posibil ca videoclipul să fie o farsă sau o manipulare a datelor. Alții sunt mai deschiși și consideră că videoclipul ar putea oferi indicii importante cu privire la existența unor fenomene neobișnuite pe Lună.

Pentru moment, nu există informații suplimentare cu privire la acest videoclip secret al NASA și la petele roșiatice de pe Lună. Este posibil ca autoritățile să fie în posesia unor informații suplimentare și să decidă să le divulge în viitorul apropiat. Până atunci, rămâne deschisă întrebarea: Fals sau realitate?

Cu toate acestea, un lucru este cert – acest videoclip a reușit să atragă atenția asupra Lunii și a posibilelor mistere pe care le ascunde. Comunitatea științifică și pasionații de astronomie așteaptă cu nerăbdare noi informații și descoperiri legate de acest subiect fascinant.

Te-ar putea interesa si: