Misterioase structuri octogonale sub gheața Antarcticii

Misterioase structuri octogonale sub gheața Antarcticii

author
3 minutes, 0 seconds Read

Misterioase structuri octogonale sub gheața Antarcticii

Antarctica, un continent pustiu și înghețat, este un loc al extremelor. Peisajul său vast este învăluit în mister, cu aproape 98% din suprafaţa sa ascunsă sub o calotă de gheață colosală, care poate atinge până la 5 km în grosime. În acest mediu aspru, temperaturile scad în mod regulat sub -45 grade Celesius, iar vânturile feroce pot bate până la 300 km/h. În prezent, ea găzduiește ocazional doar aproximativ 4.000 de oameni de știință și personal militar.

Un secret ascuns sub gheața Antarcticii?

Antarctica este adesea descrisă ca ultima frontieră, captând imaginația umană cu un sentiment al necunoscutului. Astăzi, Antarctica rămâne unul dintre ultimele teritorii neexplorate de pe Pământ, un loc care continuă să ridice mai multe întrebări decât să ofere răspunsuri. Iar enigma care înconjoară Antarctica nu se oprește la climatul său extrem și la terenul necartografiat. Unii teoreticieni sugerează că sub gheață se ascund mai multe decât formațiuni geologice. Potrivit teoreticienilor astronauților antici, această întindere înghețată ascunde un secret mai profund, unul care sugerează activități umane ascunse și poate chiar non-umane, care au loc departe de ochii curioșilor.

O posibilă bază extraterestră?

Ideea că ceva misterios se întâmplă pe acest continent îndepărtat de la vârful sudic al lumii i-a intrigat pe mulți. Unii au mers chiar atât de departe încât să teoretizeze că Antarctica ar putea fi mai mult decât pare – o posibilă bază extraterestră. Zvonurile despre implicarea extraterestră în Antarctica au circulat de ani de zile, lăsându-ne să ne întrebăm: Ar putea exista o prezență extraterestră în Antarctica astăzi? Şi, dacă da, ar putea exista acolo de secole sau chiar de milenii?

Relatări despre structuri octogonale

În iulie 2018, Linda Moulton Howe a condus un interviu cu un detractor care a susținut că deține informații clasificate cu privire la Antarctica. Această sursă, un militar american aflat în retragere, cunoscut sub numele de Spartan 1, a dezvăluit detalii despre o structură antică pe care a presupus că a întâlnit-o în timpul unei misiuni la Polul Sud. Spartan 1 a povestit misiunea sa, care a fost descrisă oficial ca o misiune de recunoaștere de cercetare, dar a avut ca scop neoficial să localizeze un anume lucru și să recupereze informații valoroase. Potrivit lui Spartan 1, în august 2003, echipa sa a ajuns la o destinație din Antarctica unde a întâlnit o structură octogonală colosală care ieşea din gheață. Cu prudență, militarii au intrat în acest edificiu misterios. Spartan 1 a descris cum ușile structurii, în ciuda faptului că erau incredibil de groase și grele, cedeau la cea mai mică atingere, oferindu-le intrarea. Temperatura exterioară era de -40 de grade Celsius, dar în interiorul structurii, temperatura era uimitor de confortabilă, undeva la 21 de grade Celsius. Mai mult, interiorul era scăldat într-o lumină ciudată, de culoare verde, cu pereți plini de simboluri ciudate, asemănătoare unor hieroglife, care sfidau orice înțelegere convențională.

Există alte structuri ascunse sub gheața Antarcticii?

Aceste relatări ar putea indica că mai există şi alte structuri ascunse care se află sub gheața antarctică? Structuri care ar fi putut fi construite de o civilizație avansată, posibil de origine extraterestră, în trecutul îndepărtat? Speculațiile abundă, inclusiv ideea că acolo s-ar putea găsi chiar rămășițele biologice ale ființelor care ar fi putut să fi locuit cândva în regiune.

Te-ar putea interesa si: