Legături misterioase între timp, conştiinţa umană şi universurile paralele

Legături misterioase între timp, conştiinţa umană şi universurile paralele

author
2 minutes, 16 seconds Read

Conexiuni misterioase între timp, conștiință umană și universuri paralele

O nouă teorie ezoterică îmbină elemente din fizica cuantică cu metafizica, oferind o perspectivă fascinantă asupra naturii timpului și a conștiinței umane. Potrivit acestei teorii, timpul este o entitate maleabilă, asemănătoare unei tapiserii, în care se împletesc realități timp-spațiu. Fiecare linie temporală este creată de conștiința individuală a sufletelor umane, care își imprimă gândurile și sentimentele pe această tapiserie cosmică. Linia temporală colectivă este formată din milioane de astfel de linii individuale și are o influență mai puternică asupra realității. Există un număr infinit de linii temporale posibile, dar doar câteva sunt considerate probabile.

Înregistrările Akashice și accesul la dimensiunile non-fizice

Fiecare gând, emoție și acțiune dintr-o linie temporală este înregistrată în mediul Akashic, o cameră instantanee care stochează toate informațiile din toate realitățile dimensionale. Aceste înregistrări pot fi accesate prin proiecția astrală, o tehnică prin care conștiința umană poate călători în planul astral și interacționa cu aceste informații. Prin intermediul acestei tehnici, noi linii temporale posibile și probabile sunt create în fiecare moment, într-un scop mai mare al planetei Pământ și al sufletelor care locuiesc aici. Cu toate acestea, există restricții care ne limitează opțiunile și care afectează și destinul planetei.

Relația dintre timp, energie și conștiință

Timpul nu se mișcă în sine, ci energia care îl însoțește. Conștiința umană controlează energia și, prin urmare, timpul. Burt Goldman, un cercetător în fizica cuantică și realități paralele, susține că toate universurile paralele există simultan cu universul nostru, dar nu le putem experimenta pentru că nu suntem „acordați” cu ele. Cu toate acestea, prin modificarea frecvenței gândurilor și prin practici precum meditația profundă, putem intra în contact cu aceste universuri paralele și putea comunica cu aspectele noastre din acele dimensiuni.

Timpul în dimensiunile superioare

În dimensiunile superioare, timpul este flexibil. Ființele evoluate pot lucra cu milioane de suflete simultan, deoarece nu sunt limitate de timp sau spațiu. Aceste ființe trăiesc într-o realitate în care timpul nu există și pot experimenta perioade lungi de timp într-o clipă sau viceversa.

Această teorie ezoterică aduce o nouă perspectivă asupra naturii timpului și a conștiinței umane, punând în discuție legăturile misterioase dintre acestea și universurile paralele. Cu toate că este o teorie îndrăzneață, ea oferă o explicație fascinantă pentru fenomenele pe care le experimentăm în viața noastră și deschide uși spre noi posibilități de explorare a realității înconjurătoare.

Te-ar putea interesa si: