Identitatea femeii incendiate de propriul nepot în scara blocului: Liliana Popa

Identitatea femeii incendiate de propriul nepot în scara blocului: Liliana Popa

author
2 minutes, 8 seconds Read

Identitatea femeii incendiate de propriul nepot în scara blocului: Liliana Popa

Un tragic incident a avut loc în Sectorul 6 al Bucureștiului, în cartierul Crângași, luni dimineața, când o femeie a fost incendiată de propriul ei nepot în scara blocului în care locuia. Identitatea victimei a fost confirmată ca fiind Liliana Popa, în vârstă de 54 de ani, care era administratorul blocului.

Crima șocantă surprinsă de camerele de supraveghere

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, bărbatul a stropit-o pe femeie cu benzină și apoi i-a dat foc. Din păcate, victima a suferit arsuri grave și a murit înainte de sosirea salvatorilor. Polițiștii de la Secția 20 au fost alertați prin apel la 112 și s-au deplasat imediat la fața locului, împreună cu mai multe echipaje de pompieri și un echipaj SMURD.

Ordin de protecție ignorat de poliție

Surprinzător este faptul că Liliana Popa ar fi depus anterior o plângere la poliție împotriva unui vecin care o hărțuia, cerând un ordin de protecție. Cu toate acestea, polițiștii nu ar fi tratat corespunzător cererea, înregistrând-o doar ca o petiție și fără a-l audia pe bărbatul acuzat. În timpul anchetei, s-a descoperit că principalul suspect nu era vecinul, ci chiar nepotul femeii, Alexandru Popa. Acesta a fost prins de polițiști în scurt timp și are acum urme de arsuri pe picioare.

Tatăl criminalului angajat al lui Gigi Becali

În ultimele 24 de ore, au apărut noi informații despre Alexandru Popa, presupusul criminal. Tatăl acestuia, Marcel Popa, a fost angajat al lui Gigi Becali și a lucrat ca bodyguard pentru acesta. Mai mult, Marcel Popa a făcut parte din echipa care a recuperat mașina lui Gigi Becali furată de hoții controlați de Sandu Geamănu în 2009. În timpul acelei acțiuni, Marcel Popa l-a împușcat pe unul dintre hoți cu un pistol cu bile.

Tânărul suspect și problemele sale

Alexandru Popa, fiul lui Marcel Popa și nepotul victimei, este descris ca având probleme financiare și ca fiind implicat în consumul de droguri și jocuri de noroc. Deși avea arsuri pe picioare, el neagă că ar fi autorul atacului și susține că persoana surprinsă de camerele de supraveghere nu este el.

Aceasta este situația tragică în care Liliana Popa și-a pierdut viața într-un mod atât de brutal. Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili toate circumstanțele și motivul acestui teribil incident.

Te-ar putea interesa si: