Fiinţe umanoide hibride cu păr blond şi ochi albaştri în restaurantele din SUA?

Fiinţe umanoide hibride cu păr blond şi ochi albaştri în restaurantele din SUA?

author
2 minutes, 47 seconds Read

Ființe umanoide hibride cu păr blond și ochi albaștri au fost observate în restaurantele din SUA, conform declarațiilor unui martor care lucra într-un restaurant din Red Lobster, în apropiere de Pittsburgh, Pennsylvania. Martorul a povestit că a întâlnit trei ființe ciudate, extrem de înalte, cu părul blond și ochi albaștri, care aveau un comportament foarte bizar.
Martorul, care avea 17 ani la momentul incidentului, lucra într-un restaurant Red Lobster și se pregătea să închidă pentru ziua respectivă. În acel moment, trei persoane au intrat în restaurant: o femeie mai în vârstă, un bărbat mai în vârstă și un tânăr. Toți erau foarte înalți, aveau părul blond deschis și ochii albaștri. Martorul a observat că toți aveau aceleași trăsături faciale și purtau haine negre.
Potrivit martorului, toți arătau ca niște clone, cu genuri diferite și vârste ușor diferite. Aceștia nu aveau nicio aluniță, rid sau alte defecte și păstrau mereu aceeași expresie facială. Martorul a simțit că ființele se uitau în sufletul său și s-a simțit în stare de șoc. Deși le-a salutat politicos, aceștia nu i-au răspuns și au păstrat aceeași expresie facială. Martorul le-a oferit meniuri și le-a indicat să-l urmeze către masa lor. Ființele au făcut-o, iar atunci când martorul s-a întors pentru a pleca, toți și-au întors capul în același fel, în același timp, pentru a-l privi.
Ajunsă acasă, martorul a povestit mamei sale despre întâlnirea cu aceste ființe. Mama sa i-a relatat o experiență similară pe care a avut-o la primul loc de muncă, când avea 16 ani și lucra la McDonald’s. În timpul turei de închidere, singurul client prezent era un bărbat înalt și palid, cu părul blond alb, asemănător cu ființele pe care le-a văzut martorul, doar că părul lui era mai lung. Mama sa i-a spus că acest bărbat s-a apropiat de tejghea și i-a zâmbit fără să scoată niciun cuvânt, ci și-a bătut unghiile extrem de lungi pe masă. Mama sa l-a întrebat de mai multe ori cu ce îl putea servi, dar în cele din urmă a fost suficient de speriată pentru a se retrage în spatele tejghelei.
Aceste întâmplări misterioase ridică întrebarea despre natura acestor ființe umanoide hibride. Martorul susține că acestea nu erau oameni obișnuiți și își pune întrebarea „Ce naiba a fost asta?”. Până în prezent, nu există explicații sau informații suplimentare despre aceste întâmplări stranii, însă ele rămân un subiect de interes și cercetare pentru cei interesați de fenomenele inexplicabile.
Această întâmplare ar putea fi doar una dintre multele povestiri despre apariții stranii și întâlniri neobișnuite care au loc în lume. Cercetătorii și pasionații de fenomene paranormale sunt deseori atrași de astfel de relatări, încercând să găsească răspunsuri la întrebările care rămân fără explicație. Deocamdată, misterele rămân nerezolvate, iar astfel de întâmplări continuă să alimenteze imaginația și curiozitatea oamenilor.

Te-ar putea interesa si: