Dramă la Oktoberfest, București: 4 copii spitalizați

Dramă la Oktoberfest, București: 4 copii spitalizați

author
2 minutes, 13 seconds Read

Dramă la Oktoberfest, București: 4 copii spitalizați

Momente de panică au avut loc la Oktoberfest, festivalul toamnei care se desfășoară în aceste zile în Capitală. Un accident grav s-a produs astăzi, când un tobogan gonflabil pe care se aflau 12 copii a fost răsturnat de vânt, iar patru micuți au ajuns la spital.

Accidentul la Oktoberfest

Festivalul Oktoberfest, care este organizat în Piața Constituției din București, a fost locul unui incident nefericit. Un tobogan gonflabil mare a fost luat de vânt împreună cu cei 12 copii care se jucau pe el. Din nefericire, patru copii au fost răniți în urma acestui accident.

Rănile suferite de copii

Copiii implicați în accident au vârste cuprinse între 4 și 10 ani. Un copil de 7 ani a suferit o lovitură în zona bărbiei, un copil de 4 ani a suferit o lovitură în zona capului, un copil de 8 ani acuză dureri la un braț, iar un altul de 10 ani acuză dureri în zona toracică. Toți cei patru micuți au fost transportați la spitalele Grigore Alexandrescu, Budimex și Bagdasar pentru investigații suplimentare. Aceștia sunt însoțiți de părinți.

Mărturia unui martor

George Epurescu, prim-vicepreședinte al Federației Sindicale Hermes, a relatat pe Facebook despre momentul tragic. „Piața Constituției, Oktoberfest – un tobogan gonflabil mare a fost luat de vânt cu tot cu copiii care se jucau. 3 copii răniți. Ancorarea era făcută cu câteva cărămizi, o rafală de vânt mai puternică a răsturnat practic tot ansamblul”, a scris acesta.

Măsuri de siguranță

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale accidentului și pentru a verifica dacă organizatorii au respectat toate măsurile de siguranță impuse. Incidentul de la Oktoberfest ridică semne de întrebare în ceea ce privește siguranța copiilor în astfel de evenimente și necesitatea punerii în aplicare a măsurilor suplimentare pentru prevenirea unor astfel de incidente nefericite.

Reacții din partea organizatorilor

Organizatorii festivalului Oktoberfest nu au emis încă nicio declarație oficială cu privire la incident. Este de așteptat ca aceștia să ofere explicații și să prezinte măsurile pe care le vor lua pentru a evita astfel de incidente în viitor.

Concluzie

Accidentul de la Oktoberfest, în care patru copii au fost răniți după ce un tobogan gonflabil a fost răsturnat de vânt, reprezintă un moment tragic pentru festivalul toamnei din București. Autoritățile trebuie să investigheze cauzele acestui incident și să ia măsuri pentru a asigura siguranța copiilor în astfel de evenimente.

Te-ar putea interesa si: