Școli închise din cauza zăpezii și viscolului | VIDEO

Școli închise din cauza zăpezii și viscolului | VIDEO

author
1 minute, 25 seconds Read

Școli închise din cauza zăpezii și viscolului

În urma unei hotărâri a Consiliului Județean, Inspectoratului Școlar Brăila a anunțat că luni sunt suspendate cursurile în toate unităţile de învăţământ din judeţ. O situație asemănătoare a fost anunțată și în județul Tulcea, unde situația pare și mai gravă.

Cursurile au fost suspendate până luni

Potrivit Inspectoratelor Școlare Județene, orele de curs vor fi recuperate ulterior, în funcție de cum vor stabili acestea.

Judeţul Brăila se află sub Cod roșu de ninsori și viscol până duminică seară

Drumurile județene și naționale sunt închise pe durata avertizării. Situația este similară și în județul Tulcea, unde meteorologii au prelungit până duminică la ora 16.00 avertizarea cod roșu de ninsoare și viscol.

Drumuri închise și pene de curent

Potrivit ISU Delta, în județul Tulcea, 47.119 de persoane aflate în 53 de localități nu au energie electrică parțial sau integral. În ultimele ore, pompierii au intervenit pentru deblocarea a 55 de autoturisme în care se aflau 65 de persoane. Toate drumurile din județul Tulcea rămân închise circulației publice.

Școli închise în mai multe județe din cauza terorii albe

Pe parcursul redactării acestei știri, o decizie similară, de suspendare a cursurilor, a fost luată și în județul Galați, aflat de asemenea sub avertizare cod roșu de viscol.

Meteorologii nu vin cu vești bune

Meteorologii au emis noi avertizări cod roșu, cod portocaliu și cod galben de ninsori, viscol și vizibilitate redusă spre zero. Sudul și estul țării sunt cele mai expuse zone intemperiilor.

Te-ar putea interesa si: