Reducere carburant în weekend. Preț litru astăzi și mâine?

Reducere carburant în weekend. Preț litru astăzi și mâine?

author
1 minute, 43 seconds Read

Reducere carburant în weekend. Preț litru astăzi și mâine?
OMV Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din România, a reintrodus reducerile de preț pentru benzină și motorină în weekend. Această promoție a fost reluată începând de ieri și va fi valabilă până pe 24 decembrie. Astfel, consumatorii vor beneficia de prețuri reduse la carburanți în fiecare weekend, de vineri seară până duminică seară.
Reduții la benzină și motorină
OMV Petrom a anunțat că, în fiecare weekend până pe 24 decembrie, prețurile la carburanți vor fi mai mici în intervalul orar 23:00 – 23:00. Această promoție se aplică în cele 123 de stații Petrom din România. Reducerea este de 7 bani pe litru pentru orice tip de combustibil, inclusiv benzină standard 95, benzină standard 99, motorină standard, motorină extra și GPL auto.
Totodată, regulamentul campaniei prevede că la totemul stațiilor participante vor fi afișate prețurile deja reduse, astfel încât consumatorii să poată verifica în mod transparent noua politică de prețuri.
Cum să identifici dacă ai alimentat cu benzină sau motorină cu apă
Este important ca șoferii să fie conștienți de riscurile la care se expun atunci când alimentează cu un combustibil în care a fost adăugată apă. Deși prețurile reduse pot fi tentante, este esențial să avem grijă de sănătatea mașinii noastre.
Dacă ai alimentat cu un combustibil adulterat cu apă, vei observa semne neplăcute după câțiva kilometri parcurși. Cel mai frecvent simptom este defectarea motorului, însă rezervorul pentru combustibil se poate coroda și chiar fisura în cazul mașinilor mai vechi.
Pentru a identifica dacă ai alimentat cu benzină sau motorină cu apă, este important să fii atent la semnele pe care mașina le afișează. În primul rând, trebuie să fii atent la aprinderea lampii galbene de avertizare a injecției. Acesta este un semn clar că combustibilul este amestecat cu apă.
Continuarea acestui articol poate fi găsită AICI.

Te-ar putea interesa si: