Produs cu viermi retras de un mare magazin

Produs cu viermi retras de un mare magazin

author
1 minute, 48 seconds Read

Un produs cu viermi retrase de Carrefour România

Un mare magazin din România, Carrefour, a luat măsuri urgente pentru a retrage un produs de pe rafturile sale după ce o familie a reclamat că a găsit viermi în interiorul acestuia. Incidentul a avut loc într-o conservă de șprot în sos tomat, iar Carrefour a oferit o explicație pentru această situație neplăcută.

Carrefour retrage de urgență un produs cu viermi

Carrefour România a decis să retragă rapid un produs de pe rafturile sale după ce o familie din județul Mehedinți a reclamat că au găsit viermi într-o conservă de șprot în sos tomat. Produsul în cauză este marca „Conservă ȘPROT SOS TOMAT 170G HOME GARD, brand: HOME GARDEN, cu dată de expirare în 2026, furnizor SAFEWAY INTERNATIONAL IMP SRL”.

Acuzațiile familiei

Membrii familiei au afirmat că au cumpărat conservele de șprot în sos tomat la data de 27 octombrie 2023. Însă, când au vrut să le consume, au descoperit că acestea erau infestate cu viermi. Familia a prezentat și un bon de cumpărături care dovedește achiziția făcută de la Carrefour Drobeta-Turnu Severin în aceeași zi.

O filmare care prezintă viermii în conservă

Pentru a susține acuzațiile lor, membrii familiei au făcut o înregistrare video în care se poate observa mișcarea viermilor în interiorul unei conserve de pește. Aceștia au postat filmarea publicului și au exprimat indignarea lor față de situația întâlnită.

Anchetă internă și solicitarea de informații către furnizor

În urma acestui incident, Carrefour a anunțat că a demarat o anchetă internă pentru a investiga problema și a luat legătura cu furnizorul, SAFEWAY INTERNATIONAL IMP SRL, pentru a obține toate detaliile legate de acest caz. Magazinul a asigurat că acordă o atenție deosebită calității produselor comercializate și că va lua măsurile necesare pentru evitarea unor astfel de incidente în viitor.

Acestea fiind spuse, Carrefour România este hotărât să-și mențină reputația ca un furnizor de încredere și să ofere clienților săi produse de calitate superioară.

Te-ar putea interesa si: