Noi informații despre suspecții din cazul crimei din Sibiu

Noi informații despre suspecții din cazul crimei din Sibiu

author
1 minute, 36 seconds Read

Noi informații despre suspecții din cazul crimei din Sibiu

Doi suspecți identificați în străinătate

În cazul crimei de la Sibiu, autoritățile au reușit să identifice doi dintre cei trei suspecți. Cristian Minae a fost găsit în Irlanda, în timp ce Laurențiu Ghiță a fost prins în Scoția. Cu toate acestea, organizatorul crimei rămâne de negăsit.

Rechizitoriul procurorilor

Potrivit rechizitoriului întocmit de procurori, Laurențiu Ghiță este cel care i-ar fi pus fiicei omului de afaceri Adrian Kreiner pistolul la tâmplă. Fata a declarat că acesta ar fi încărcat arma în momentul în care a fost amenințată.

Profilul suspecților

Cei doi suspecți identificați, Cristian Minae și Laurențiu Ghiță, nu sunt liderii grupului organizat care a comis crima. Al treilea membru al grupului ar fi părăsit țara împreună cu concubina sa și ar fi primit ajutor din partea lui Ilie Sitariu.

Informații despre al treilea suspect

Al treilea suspect, presupus lider al grupului, provine din localitatea Valea Stanciului și ar fi comis o infracțiune similară în Slovenia, producând un prejudiciu de 155.000 de euro. Acesta a fost eliberat din închisoare în urmă cu doi ani.

Colaborarea internațională

Operațiunea de prindere a celor doi suspecți s-a desfășurat cu sprijinul autorităților din mai multe state, printre care Ungaria, Franța, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și Republica Irlanda. Colaborarea polițienească internațională a dus la localizarea și capturarea suspecților.

Mandate de arestare în lipsă

Pe numele celor trei suspecți, Laurențiu Ghiță, Cristian Minae și Cosmin Zuleam, s-au emis mandate de arestare în lipsă pentru omor și tâlhărie calificată. Aceștia nu sunt la prima faptă de acest gen, fiind condamnați anterior pentru infracțiuni similare.

Articolul a fost scris în conformitate cu regulile de optimizare SEO ale Rank Math.

Te-ar putea interesa si: