Misterul reptilienilor: Istoria lor pe Terra dezvăluită de un şaman african

Misterul reptilienilor: Istoria lor pe Terra dezvăluită de un şaman african

author
2 minutes, 13 seconds Read

Misterul reptilienilor: Istoria lor pe Terra dezvăluită de un șaman african

Unul dintre cei mai cunoscuți și respectați șamani africani, Credo Mutwa, a oferit lumii o poveste remarcabilă și convingătoare despre strămoșii săi și despre o „invazie extraterestră” care a afectat întreaga omenire. Înainte de a muri la vârsta de 99 de ani în anul 2020, Mutwa a dezvăluit că reptilienii extratereștri, pe care el îi numea Chitauli, sunt responsabili pentru dominația Pământului.

Legătura cu teoriile lui David Icke

Informațiile oferite de Mutwa susțin teoriile controversate ale lui David Icke privind existența reptilienilor pe Terra. Într-un interviu acordat cu mult timp în urmă, Mutwa a declarat că „zulușii cred că acum mii și mii de ani, o rasă similară șopârlelor a apărut pe Pământ, iar indivizii acestei rase puteau schimba forma lor după dorință”. În cultura zulu, există numeroase povești despre o femeie-șopârlă, care era considerată o prințesă extraterestră și care s-a căsătorit cu un prinț zulu, dând naștere unei linii puternice de regi tribali.

Chitaulii și sosirea lor pe Pământ

Potrivit lui Credo Mutwa, Chitaulii au ajuns pe Pământ în nave extraterestre care aveau forma unor boluri uriașe și emiteau sunete puternice și foc în cer. Acești extratereștri le-au spus oamenilor că sunt zei puternici și că vor primi daruri incredibile de la ei. Chitaulii, care arătau ca oamenii dar erau mult mai înalți, aveau cozi lungi și trei ochi, cel de-al treilea fiind roșu și situat în mijlocul frunții lor. Aceștia aveau abilități extraordinare, cum ar fi comunicarea prin telepatie, capacitatea de a muta obiecte cu mintea, de a vedea în trecut și viitor, precum și de a călători în alte dimensiuni spirituale.

Impactul asupra omenirii

Conform relatărilor lui Mutwa, Chitaulii au creat o societate de control și dominanță pe Pământ. Ei au subjugat omenirea și au cauzat suferință prin manipularea politică, economică și spirituală. În această teorie, reptilienii extratereștri sunt în spatele multor evenimente importante din istorie și au influențat dezvoltarea societății umane.

Misterul continuă să fascineze

Deși ideile prezentate de Credo Mutwa nu sunt susținute de comunitatea științifică, ele continuă să provoace interes și fascinație în rândul celor interesați de fenomenele extraterestre și de teoriile conspirației. Fie că sunt considerate adevărate sau doar povești mitologice, relatări precum aceasta ne invită să ne punem întrebări și să explorăm posibilitățile fascinante ale universului în care trăim.

Te-ar putea interesa si: