Descoperirea misiunii secrete Apollo 20: Navă extraterestră Anunnaki pe Lună?

Descoperirea misiunii secrete Apollo 20: Navă extraterestră Anunnaki pe Lună?

author
2 minutes, 26 seconds Read

Descoperirea misiunii secrete Apollo 20: Navă extraterestră Anunnaki pe Lună?

În ultimii ani, au apărut numeroase teorii despre existența unei misiuni secrete a NASA pe Lună, numită Apollo 20. Potrivit relatărilor oficiale, misiunea Apollo 20 ar fi fost anulată din cauza costurilor ridicate, însă un fost membru al acestei misiuni susține că a descoperit o navă extraterestră pe suprafața Lunii.

William Rutledge – un martor cheie

William Rutledge, un bărbat care pretinde că a făcut parte din misiunea secretă Apollo 20, a atras atenția publicului în 2007, când a publicat fotografii și videoclipuri pe internet cu o presupusă navă extraterestră prăbușită pe Lună. Rutledge susține că a lucrat și în Forțele Aeriene Americane și în cadrul companiei tehnologice Bell Laboratories.

Descoperiri surprinzătoare

Conform relatărilor lui Rutledge, misiunea secretă Apollo 20 ar fi avut loc în anul 1976, iar echipajul era format din William Rutledge, Alexei Leonov și Leona Snyder. Cei trei astronauți ar fi reușit să aselenizeze lângă o navă extraterestră și să pătrundă în interiorul acesteia. Aici, ei ar fi descoperit cadavrele extraterestre ale piloților navei și ar fi reușit să extragă capul unui extraterestru mort.

În interiorul navei, astronauții ar fi găsit și alte surprize. Existau urme de viață biologică în compartimentul motorului, iar vegetația și pietrele galbene găsite acolo emanau un lichid galben cu proprietăți medicinale. De asemenea, în interiorul unor tuburi de sticlă, se aflau mici trupuri de 10 cm lungime.

O ființă extraterestră feminină

Una dintre cele mai șocante descoperiri făcute de echipajul Apollo 20 a fost o ființă extraterestră feminină, de aproximativ 1,65 metri lungime. Aceasta avea 6 degete pe mâini și purta un fel de echipament de protecție deasupra ochilor. Astronauții au îndepărtat acest echipament și au observat că corpul extraterestrului era acoperit cu o armură subțire și translucidă.

Inscripții și similarități cu navelor Anunnaki

William Rutledge a afirmat că pe navă erau inscripții ciudate, care semănau cu desenele și descrierile navelor extraterestre Anunnaki din tăblițele sumeriene descifrate de cercetătorul Zecharia Sitchin. Această descoperire a adăugat și mai mult mister misiunii Apollo 20 și a alimentat speculațiile cu privire la existența civilizațiilor extraterestre pe Lună.

Misterul neelucidat

Misiunea secretă Apollo 20 rămâne încă un subiect de dezbatere și speculații în comunitatea ufologică. Există atât susținători, cât și sceptici, iar NASA nu a confirmat oficial existența acestei misiuni. În ciuda acestui fapt, fotografiile și videoclipurile publicate de William Rutledge sunt încă subiect de interes și dezbateri în rândul cercetătorilor și entuziaștilor fenomenelor extraterestre.

Concluzie

Descoperirile făcute de echipajul Apollo 20 ridică numeroase întrebări și provocări pentru comunitatea științifică. Există încă multe mistere nerezolvate legate de misiunile pe Lună, iar povestea unei nave extraterestre Anunnaki pe Lună rămâne un subiect fascinant și controversat.

Te-ar putea interesa si: