Creaturile gigantice şi Şerpii-Dragoni zburători îngrozesc locuitorii Insulelor Solomon - informaţii dintr-o carte Amazon

Creaturile gigantice şi Şerpii-Dragoni zburători îngrozesc locuitorii Insulelor Solomon – informaţii dintr-o carte Amazon

author
2 minutes, 28 seconds Read

Creaturile gigantice şi Şerpii-Dragoni zburători îngrozesc locuitorii Insulelor Solomon – informații dintr-o carte Amazon

Insulele Solomon, un lanț de insule situat în Oceanul Pacific, sunt cunoscute pentru fenomenele ciudate și înfricoșătoare care au loc aici. Un inginer de avioane australian, Marius Boirayon, a documentat aceste evenimente în cartea sa intitulată „Misterele din Insulele Solomon”.

Creaturile gigantice din pădurile tropicale ale insulelor

Marius a descoperit că pădurile tropicale dense ale insulelor ascund creaturi gigantice umanoide, unele având peste 5 metri înălțime. Observațiile acestor creaturi, asemănătoare lui Bigfoot, sunt frecvente în Insulele Solomon. Locuitorii povestesc despre răpiri și canibalism practicate de acești giganți. Se spune că aceștia răpesc ocazional femei și se reproduc cu ele, dând naștere hibrizilor om-gigant.

Șerpii-Dragoni zburători care terorizează insularii

Un alt fenomen ciudat și înfricoșător raportat în Insulele Solomon este apariția frecventă a unui OZN luminos pe care localnicii îl numesc „Șarpele-Dragon”. Această creatură zboară deasupra insulei și îi terorizează adesea pe locuitori. Marius a avut o întâlnire cu acest Șarpe-Dragon în timp ce pescuia pe plajă. OZN-ul era rotund și strălucea puternic, iar Marius l-a urmărit cu binoclul în timp ce se deplasa deasupra insulei.

Incidente tulburătoare și dispariții misterioase

Marius a aflat despre mai multe incidente tulburătoare care i-au făcut să ia în serios aceste fenomene ciudate. Un pescar a suferit arsuri grave pe întregul corp după o întâlnire cu un OZN, iar două călugărițe catolice au dispărut în timp ce se aflau în apropierea unui sat. Aceste evenimente l-au determinat pe Marius să creadă că OZN-urile și giganții sunt responsabili pentru aceste dispariții.

Călătoria în căutarea originii fenomenelor

După ce a aflat că Şarpele-Dragon iese dintr-un lac situat pe un munte fără nume, Marius și prietenul său Joseph au pornit într-o călătorie dificilă prin pădurile tropicale pentru a investiga aceste fenomene. După trei zile de urcare grea, au reușit să vadă luminile OZN-urilor ieșind din lac și deplasându-se în diferite direcții.

O civilizație subterană avansată

Marius crede că giganții și OZN-urile observate în Insulele Solomon fac parte dintr-o civilizație subterană foarte avansată, care a evoluat pe Pământ cu mult înaintea noastră. Autorul concluzionează că acești locuitori subterani și alte specii avansate din punct de vedere tehnologic au învățat că este mai sigur să trăiești sub suprafața planetei.

Cu toate acestea, fenomenele ciudate și înfricoșătoare din Insulele Solomon rămân un mister pentru oamenii de știință și cercetători. Locuitorii insulelor trăiesc cu teama și fascinația acestor evenimente, care își păstrează secretele în mijlocul pădurilor tropicale dense.

Sursa: Solomon Islands Mysteries: Accounts of Giants & UFOs in the Solomon Islands: Accounts of Giants and Ufos in the Solomon Islands (traducerea şi adaptarea proprie)

Te-ar putea interesa si: