Extratereştrii m-au atins, simţind-o ca pe o atingere divină - declaraţia celebrei actriţe americane Goldie Hawn (50 caractere)

Extratereştrii m-au atins, simţind-o ca pe o atingere divină – declaraţia celebrei actriţe americane Goldie Hawn

author
2 minutes, 45 seconds Read

Goldie Hawn: Întâlnirea cu extratereștrii – o experiență divină

Goldie Hawn, celebra actriță americană, a făcut o declarație surprinzătoare într-un articol publicat în Newsweek. Aceasta povestește despre întâlnirea sa cu trei extratereștri cu capete triunghiulare în primii săi ani petrecuți în California de Sud.

O întâlnire apropiată cu extratereștrii

Goldie Hawn a mărturisit că extratereștrii au atins fața ei și că s-a simțit ca și cum ar fi fost atinsă de „degetul lui Dumnezeu”. Actrița a dezvăluit că crede în existența ființelor extraterestre de mult timp și că acestea au vizitat-o după ce le-a cerut în taină să o contacteze atunci când avea doar 20 de ani.

Observațiile de OZN-uri în California

Goldie Hawn a amintit despre perioada petrecută ca dansatoare în California, când avea 20 de ani, și a explicat că aceasta a fost o perioadă în care au existat multe observații de OZN-uri. Într-o seară, ea a ieșit din casă și s-a așezat pe pervazul mic al ferestrei, privind cerul întunecat. Observând stelele, actrița s-a întrebat cât de mici suntem noi, oamenii, și dacă suntem singura planetă din Univers care găzduiește viață. Atunci, cu voce tare, Goldie Hawn a strigat către extratereștri: „Știu că sunteți acolo, știu că nu suntem singuri și aș vrea să vă cunosc într-o zi!”.

O întâlnire neașteptată

Patru luni mai târziu, Goldie Hawn lucra ca dansatoare în West Covina, California. Într-o zi, simțindu-se obosită, a cerut unui prieten să se retragă puțin în mașina acestuia pentru a face o siestă. Însă, în momentul în care s-a așezat în mașină, actrița a auzit un sunet ascuțit în ureche. În timp ce resimțea acea „frecvență înaltă”, Hawn susține că a văzut trei capete triunghiulare în jurul ei. Acestea erau de culoare argintie, nu aveau gură, nasul mic și nici urechi. Extratereștrii păreau să îi indice ceva din mașină.

Experiența divină a atingerii extraterestre

Goldie Hawn a descris modul în care extratereștrii „m-au atins și am simțit ca degetul lui Dumnezeu. A fost cel mai binevoitor și iubitor sentiment. Era plin de lumină”. Această întâlnire neobișnuită a avut un impact puternic asupra actriței, care și-a păstrat această experiență în sufletul ei de-a lungul timpului.

O carieră de succes pentru Goldie Hawn

Goldie Hawn este o personalitate cunoscută în industria filmului și televiziunii. Ea a primit numeroase premii prestigioase pentru contribuția sa în lumea cinematografiei. Printre acestea se numără Premiul BAFTA pentru cea mai bună prestație feminină pentru rolul său din „Floarea de cactus” (1969), Globul de Aur pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar în 1970 și Oscarul pentru cea mai bună actriță într-un rol secundar, în același an.

O întâlnire cu extratereștrii care a schimbat vieți

Experiența lui Goldie Hawn cu extratereștrii a fost una profundă și a lăsat o amprentă puternică asupra ei. Această întâlnire neobișnuită aduce în prim-plan întrebările legate de existența vieții pe alte planete și de posibilitatea contactului cu alte civilizații din Univers.

Te-ar putea interesa si: