Circ politic la Brașov: Viceprimarul mutat în cimitir!

Circ politic la Brașov: Viceprimarul mutat în cimitir!

author
1 minute, 32 seconds Read

Circ politic la Brașov: Viceprimarul mutat în cimitir!

Circ politic la Brașov, unde viceprimarul Sebastian Rusu a fost mutat de primarul Allen Coliban, de la USR, cu biroul în cimitirul din oraș. Acest gest neobișnuit a stârnit numeroase controverse și speculații în rândul locuitorilor.

Conflictul dintre cei doi

Conform informațiilor prezentate de Digi24.ro, conflictul dintre primar și viceprimar a apărut imediat după alegeri, dar a luat amploare și a culminat în urma ședinței de Consiliu din data de 31 octombrie. La această ședință, primarul Allen Coliban ar fi cerut demiterea viceprimarului Sebastian Rusu.

Mutarea viceprimarului în cimitir

Ulterior, printr-o înștiințare electronică, primarul a anunțat că biroul viceprimarului va fi mutat într-o clădire situată în cimitir. Această decizie a fost privită ca o umilire și o jignire adusă viceprimarului.

Reacția viceprimarului

Sebastian Rusu a declarat că nu are o problemă cu schimbarea spațiului de lucru, însă se întreabă dacă această decizie vine ca o umilire sau o jignire adusă personalității sale. Viceprimarul PNL al Brașovului a afirmat că gestul primarului Allen Coliban reprezintă „un abuz flagrant de putere și un atac direct, bazat pe orgolii personale, nimic altceva decât o continuare a răzbunării primarului față de mine”.

Reproșuri și răspunsuri

Printre reproșurile aduse de primarul Allen Coliban viceprimarului Sebastian Rusu se numără faptul că acesta petrece foarte puțin timp la Primăria Brașov. Viceprimarul a răspuns acuzațiilor prin afirmarea că munca adevărată se desfășoară „pe teren”.

Această situație tensionată dintre primar și viceprimar a creat un adevărat circ politic în Brașov, iar locuitorii sunt nerăbdători să vadă cum se va rezolva acest conflict și ce consecințe va avea mutarea viceprimarului în cimitir asupra administrației locale.

Te-ar putea interesa si: