Cătălin Botezatu, petrecere luxoasă cu invitați de seamă. Vârsta celebrului designer?

Cătălin Botezatu, petrecere luxoasă cu invitați de seamă. Vârsta celebrului designer?

author
2 minutes, 31 seconds Read

Cătălin Botezatu, petrecere luxoasă cu invitați de seamă. Vârsta celebrului designer?

Designerul român Cătălin Botezatu a organizat o petrecere luxoasă pentru a-și sărbători ziua de naștere într-un mod grandios. Evenimentul a avut loc la un hotel retras, în inima munților, iar aproximativ 40 de invitați au fost prezenți pentru a petrece alături de celebrul designer. Petrecerea se va desfășura pe parcursul a cinci zile, începând de astăzi, 30 noiembrie, și se va încheia pe 4 decembrie. Cătălin Botezatu împlinește 57 de ani și este născut în ziua Sfântului Andrei.

Cătălin Botezatu, petrecere de lux la un hotel retras

Petrecerea organizată de Cătălin Botezatu a avut loc la Hotelul Ina din Borșa, un loc exclusiv și retras. Designerul și-a întâmpinat prietenii într-o atmosferă rafinată și elegantă, specifică evenimentelor luxoase. În ceea ce privește ținutele, Cătălin Botezatu a ales cele mai elegante și sofisticate piese vestimentare. Suma cheltuită pe haine ar fi suficientă pentru a cumpăra o mașină bună la mâna a doua.

Pentru a arăta impecabil în ziua petrecerii, Cătălin Botezatu și-a făcut manichiura și pedichiura la un salon exclusivist din Cluj-Napoca. Salonul a fost închis special pentru a-l găzdui pe celebrul designer, asigurându-se astfel că totul este perfect pentru acest eveniment special.

Artiștii care au întreținut atmosfera anul trecut

Anul trecut, Cătălin Botezatu a ales să-și sărbătorească ziua de naștere la un club de lux din Capitală. Printre invitați s-au numărat numai celebrități, precum Denise Rifai, Ilinca Vandici, Raluca Bădulescu, Ana-Maria Barnoschi, Tania Budi, Antonia și Loredana Groza. Aceștia i-au urat celebrului designer „La mulți ani” și au întreținut o atmosferă deosebită și plină de energie.

Cătălin Botezatu și-a făcut cadou o mașină extrem de scumpă

Anul trecut, cu ocazia zilei de naștere, Cătălin Botezatu și-a făcut singur un cadou special – o mașină exclusivistă. Designerul a preferat să păstreze secretă suma pe care a plătit-o pentru acest bolid de lux, însă a subliniat că este extrem de scump. El a dezvăluit că mașina este ultimul model al unui brand iubit, iar comanda a inclus specificații speciale, cum ar fi o culoare unică și un interior în culoarea anului, roz burgundy. Cătălin Botezatu a fost extrem de fericit în momentul în care mașina a fost livrată la ora 9 dimineața.

Acestea sunt câteva detalii despre petrecerea luxoasă organizată de Cătălin Botezatu pentru a marca ziua sa de naștere. Evenimentul a adunat celebrități și prieteni apropiați, iar atmosfera a fost una de eleganță și rafinament. Designerul a demonstrat încă o dată că știe să se bucure de viață și să se răsfețe cu lucruri exclusive și deosebite.

Te-ar putea interesa si: