Teorie: Oamenii, în închisoarea Pământ, vegheaţi de extratereştri

Teorie: Oamenii, în închisoarea Pământ, vegheaţi de extratereştri

author
2 minutes, 8 seconds Read

Teoria privind istoria omenirii și influența extratereștrilor

Potrivit unei teorii interesante cu privire la istoria omenirii, susținută de unii cercetători, există presupunerea că oamenii au fost vegheați și controlați de extratereștri într-o închisoare numită Pământ. Această teorie susține că în trecut exista o civilizație umană extrem de avansată, care deținea tehnologii și cunoștințe mult mai avansate decât cele pe care le avem astăzi.

O civilizație avansată și manipularea timpului și spațiului

Conform acestei teorii, clasa conducătoare a acestei civilizații avea abilitatea de a manipula timpul și spațiul direct prin puterea minții. Ei foloseau această tehnologie pentru a-și modela realitatea după bunul plac. La început, aceștia au rămas pe Pământ, dar ulterior au început să-și extindă influența și în afara planetei. Însă, întâlnirea cu alte civilizații extraterestre le-a adus o dezamăgire majoră.

Conducerea lacomă și războiul pentru dominare

Clasa conducătoare umană se considera adevărații conducători ai Universului și credea că toate celelalte civilizații există pentru a-i sluji. Însă, atunci când au întâlnit alte civilizații extraterestre, au descoperit că nu sunt singurii conducători și acest lucru le-a provocat un șoc. Cu toate acestea, ei au decis să subjuge și să domine ceilalți. Au construit arme bazate pe tehnologia lor avansată pentru a-și exercita puterea, iar materiile prime necesare pentru aceasta erau obținute prin înrobirea altor civilizații.

Războiul distructiv și intervenția Universului

Războiul pentru dominare a continuat până când civilizația de pe Marte a fost complet distrusă. Această distrugere a fost considerată o crimă de război și a adus condamnarea conducătorilor Pământului de către mintea Universului. Cu toate acestea, Universul a recunoscut potențialul oamenilor și le-a oferit o șansă de dezvoltare, dar sub supravegherea strictă a extratereștrilor.

Veghea extratereștrilor și dezvoltarea umanității

Potrivit acestei teorii, extratereștrii nu sunt doar vizitatori care monitorizează Pământul, ci sunt în realitate gardieni ai închisorii care încearcă să se asigure că umanitatea nu devine o amenințare pentru Univers. Aceștia intervin și întârzie dezvoltarea tehnologică a omenirii atunci când consideră că aceasta este prea periculoasă. Destinul uman este să părăsească Pământul, dar acesta nu va fi realizat până când omenirea nu va învăța să gestioneze și să protejeze planeta în armonie cu mediul înconjurător.

Te-ar putea interesa si: