Doi extratereștri agresivi capturați în Africa de Sud - raport militar

Doi extratereștri agresivi capturați în Africa de Sud – raport militar

author
3 minutes, 0 seconds Read

Doi extratereștri agresivi capturați în Africa de Sud – raport militar

Un raport militar secret al Forţelor Aeriene Sud-Africane ne relevă prezenţa unui OZN şi a unor ocupanţi extratereştri ai acestuia. Puteți downloada raportul de aici (files.afu.se). Nu se știe dacă acest raport este unul fals sau nu; până la proba contrarie, să-i dăm credit și să-l considerăm a fi adevărat. O fi o simplă intoxicare sau nu? Știrea despre OZN-ul și extratereștrii din Africa de Sud din 1989 a fost publicată pentru prima dată în ziarele „Berliner Morgenpost” și „Hamburger- Abendblatt”.

Raportul militar

Citez din raport:

Observarea obiectului neidentificat

La ora 13:45, pe 7 mai 1989, fregata navală „SA Tafelberg” a transmis prin radio către Comandamentul naval din Cape Town informaţia că un obiect zburător neidentificat a apărut pe radar, cu o viteză de 9.245 km/h. Comandamentul naval a confirmat că obiectul a fost, de asemenea, surprins şi de radarele militare, precum şi de aeroportul internaţional D.F. Hallan din Cape Town. OZN-ul a intrat în spaţiul aerian al Africii de Sud la ora 13:52.

Încercările de contact și urmărirea

S-a încercat un contact radio cu obiectul necunoscut, dar toate încercările s-au dovedit inutile. Baza Aeriană Valhalla a fost anunţată şi două avioane Mirage au fost ridicate de la sol. Deodată, obiectul și-a schimbat cursul la mare viteză, celor două avioane fiindu-le imposibil să-l urmărească. La ora 13:59, comandantului celor două avioane militare, Goosen, i s-a dat ordin să tragă în obiect cu două tunuri cu laser experimentale, ceea ce a și executat. Comandantul a raportat că mai multe flashuri orbitoare emanau din obiect.

Prăbușirea obiectului și descoperirea entităților umanoide

La ora 14:02, s-a raportat că obiectul a început să descrească în altitudine cu o rată de 1.000 de metri pe minut. Apoi, la mare viteză, obiectul s-a prăbușit pe pământ, în Deșertul Kalachari, la 80 km nord de granița dintre Africa de Sud și Botswana. Comandantului Goosen i s-a dat ordin să găsească obiectul. O echipă de ofițeri de informații, personal medical și tehnic a fost trimisă la locul prăbușirii.

La fața locului, s-a găsit un crater de 150 de metri diametru și 12 metri adâncime, un disc argintiu înfipt la 45 de grade în pământ și o zonă cu mediu electromagnetic și radioactiv intens. Echipamentul electronic al echipei de intervenție a avut defecțiuni. A fost sugerat ca obiectul să fie mutat la o bază aeriană militară pentru investigații suplimentare.

Caracteristicile obiectului și entităților umanoide

Obiectul avea o lungime de 18 metri, înălțime de 8,5 metri și o greutate de aproximativ 50 de tone. Nu s-au putut determina originea și materialul de construcție, necesitând analize de laborator suplimentare. S-a observat că obiectul avea semne ciudate gravate în metal.

În interiorul obiectului au fost descoperite două entități umanoide, cu înălțimi între 1,20 și 1,30 metri. Acestea aveau pielea gri-albastră, fără păr, cap superdimensionat în raport cu proporțiile umane, ochi mari și oblici fără pleoape, nas mic format din două nări, gură mică fără buze, urechi absente, gât foarte subțire în raport cu proporțiile umane, mâini și picioare terminate cu trei degete cu unghii asemănătoare ghearelor. Aceste entități nu aveau organe genitale și șolduri mici și înguste.

Note: din cauza naturii agresive a umanoizilor, nu s-au putut lua mostre de sânge sau țesut. Metoda lor de comunicare este necunoscută, probabil telepatică.

Te-ar putea interesa si: