Conversaţie misterioasă într-un magazin din Alaska!

Conversaţie misterioasă într-un magazin din Alaska!

author
2 minutes, 18 seconds Read

Conversaţie misterioasă într-un magazin din Alaska!

O lucrătoare a unui magazin din Marshall (Alaska, SUA), pe nume Melanie Rose, a trăit o experiență deosebit de ciudată în timpul serviciului său. Încărcând un congelator în magazin, Melanie a auzit o voce de femeie care îi vorbea. Crezând că are o conversație reală cu o clientă, s-a întors către persoana respectivă și a început să discute. Cu toate acestea, după ce a intrat în birou, lucrătoarea a observat ceva straniu pe camera de securitate: femeia cu care vorbea nu era acolo.

Un incident surprinzător

Pe data de 23 octombrie 2023, Melanie a decis să împărtășească această experiență bizară pe pagina sa personală de Facebook. A postat un comentariu însoțit de filmările de securitate de la camera magazinului, care au fost înregistrate timp de aproximativ 49 de secunde. În comentariu, Melanie a descris întreaga întâmplare și a exprimat uimirea și confuzia pe care le-a resimțit în acel moment.

O femeie-fantomă

În filmarea postată de Melanie, se poate observa cum aceasta se întoarce și discută cu o persoană care nu este prezentă fizic în încăpere. Lucrătoarea devine din ce în ce mai nervoasă din cauza faptului că femeia nu o înțelege și decide să meargă spre birou. În acel moment, ea iese în afara cadrului camerei de filmat. Este important de menționat că în nicio secvență a filmării nu apare vreo altă persoană în locul în care Melanie pretinde că stătea femeia cu care discuta.

La scurt timp după publicarea filmărilor, oamenii au început să comenteze și să întrebe despre această femeie-fantomă cu care a avut discuția bizară. În răspunsurile sale, Melanie a descris-o pe femeie ca fiind în vârstă și având un semn de naștere pe frunte, în partea dreaptă. Aceasta se afla între stiva de sticle Mountain Dew și congelator și nu a fost observată de Melanie până când a început să vorbească.

O întâmplare misterioasă

Această întâmplare misterioasă a stârnit interesul și curiozitatea multor oameni, care s-au întrebat despre posibila explicație a acestui fenomen paranormal. Până în prezent, nu s-a găsit o explicație clară pentru ceea ce s-a întâmplat în magazinul din Alaska. Unele persoane au sugerat că ar putea fi vorba despre o apariție fantomatică sau despre o anomalie înregistrată de camera de securitate.

În orice caz, această experiență neobișnuită va rămâne un mister până când vor fi descoperite mai multe informații și dovezi concrete. Până atunci, povestea lui Melanie Rose continuă să fascineze și să pună sub semnul întrebării ceea ce credem despre lumea în care trăim.

Te-ar putea interesa si: