Informații utile despre betonul elicopterizat: 5 elemente pe care să le cunoști

3 minutes, 18 seconds Read

Cauți cele mai bune soluții, prin care să amenajezi repede și eficient un spațiu de mari dimensiuni?

Începe prin a descoperi de ce merită să îți îndrepți atenția către un beton elicopterizat de aici, cum se aplică, dar și care sunt beneficiile de care ai parte datorită unei astfel de pardoseli. Podeaua betonată este una din cele mai rapide variante, pe care le ai la dispoziție, iar din următoarele rânduri afli cele mai importante detalii pe care să le știi în acest sens.

Beton elicopterizat – ideal pentru spații generoase ca suprafață

Betonul elicopterizat mai este cunoscut și sub denumirea de beton sclivisit ori beton finisat și reprezintă o alegere inspirată pentru tine atunci când ai nevoie de o podea industrială de calitate, care să reziste mai ales la un trafic intens și la greutăți mari. Aspectul acestui beton poate fi îmbunătățit foarte ușor prin șlefuire, iar mai apoi prin aplicarea unei culori, în funcție de modul în care urmează să îl utilizezi.

Ușor de aplicat cu ajutorul unui utilaj special

În comparație cu gresia, care necesită o atenție deosebită în timpul montajului, fiind realizată din mai multe plăci ori pardoseala decorativă, cea betonată este mult mai simplu de aplicat. Pentru realizarea ei ai nevoie doar de un elefant, adică un utilaj special, cu ajutorul căruia betonul este turnat într-un timp extrem de scurt, chiar și atunci când suprafața de care dispui este una foarte mare. Ideal este să lași montajul în seama unui expert, care știe cum să manevreze elefantul, iar mai apoi să se ocupe de finisare cât mai eficient cu putință.

Rezistență sporită la greutăți mari, dar și la substanțe chimice

Pe lista detaliilor, pe care să le mai pui în balanță în privința betonului elicopterizat se numără și faptul că acesta are capacitatea de a susține utilaje foarte grele, cu ajutorul cărora te ocupi de producție. De asemenea, betonul nu se deteriorează atunci când intră în contact cu substanțe chimice, rămânând la fel de eficient ca la început.

Ușor de curățat

Dacă te întrebi cum poți să cureți betonul, este bine să știi că este destul să îl mături și să îl speli cu substanțe de curățare, pentru ca acesta să rămână la fel de aspectuos ca în momentul montajului. Mai mult, îți este de ajutor și faptul că podeaua betonată nu are nici rosturi și nici praguri, care ți-ar îngreuna munca.

Unde poți utiliza betonul elicopterizat?

Datorită proprietăților pe care le are, betonul elicopterizat îți permite să îl folosești în următoarele spații:

  • hale industriale, acolo unde utilizezi utilaje grele;
  • spații destinate depozitării;
  • parcări pentru centre comerciale;
  • terase;
  • spitale;
  • magazine comerciale.

Larga utilitate a betonului elicopterizat reprezintă un alt motiv, pe care este bine să îl pui în balanță, înainte de a lua o decizie.

Ușor de colorat

Dacă vrei să demarezi un business care necesită o atmosferă creativă, caldă și primitoare, este bine să știi că betonul poate fi inclusiv colorat cu ajutorul unor substanțe speciale. Astfel, nu trebuie neapărat să ai parte de o podea gri, rămânând la alegerea ta care să fie design-ul de la nivelul pardoselii din beton.

Accesează Milucon.ropentru a descoperi aici mai multe produse de top. Fie că îți dorești pardoseli:https://www.milucon.ro/pardoseli/ ideale pentru spațiile industriale ori podele pentru locuințele rezidențiale, online găsești soluții pentru fiecare situație în parte. Astfel, economisești timp, întrucât poți accesa site-ul chiar din confortul propriei locuințe, iar mai apoi îți poți plasa comanda în funcție de preferințele pe care le ai.

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0766 419 049

Te-ar putea interesa si: