Eveniment Cultural de Top în Delta Dunării: Serbările Scrumbiei

author
1
1 minute, 45 seconds Read

Festivalul Serbările Scrumbiei: Ediția a III-a, 18-19 Mai 2024

O Experiență Culturală de Neuitat în Delta Dunării

Festivalul Serbările Scrumbiei revine în Comuna Maliuc pentru a treia oară, pe 18-19 mai 2024, transformând Delta Dunării într-o gazdă a unei experiențe culturale autentice și captivante. Această ediție este susținută de FLAG Delta Dunării, reflectând angajamentul nostru față de promovarea patrimoniului cultural local.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Ce Te Așteaptă la Festivalul Serbările Scrumbiei Ediția a III-a

Spectacole și Muzică Autentică

Vei fi încântat de spectacolele unor formații de excepție din regiunea Delta Dunării. Diana Amelian și Alexandra Listrat vor oferi momente muzicale rafinate și pline de emoție, aducând autenticitatea tradițiilor locale.

Dansuri și Reprezentații Artistice

Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va impresiona cu dansuri tradiționale, iar Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 va oferi o incursiune autentică în tradițiile locale. De asemenea, Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina va completa atmosfera cu ritmuri pline de energie.

Comunitate, Tradiție și Diversitate Culturală

Festivalul își propune să îmbrățișeze comunitatea locală, evidențiind tradițiile și meșteșugurile unice ale regiunii. Vei descoperi spectacole autentice de muzică și dans tradițional, alături de delicii gastronomice locale.

Detalii și Participare

Nu rata această ocazie unică de a experimenta frumusețea Deltei Dunării și cultura sa bogată! Evenimentul este gratuit și deschis pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Informații Practice:

  • Unde: Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când: 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare: Gratuit.
  • Recomandare: Asigură-ți cazarea în avans, având în vedere popularitatea zonei.

Alătură-te nouă pentru a celebra tradițiile autentice și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei! Pentru mai multe detalii, accesează pagina noastră de Facebook dedicată evenimentului.

Stiri similare:

Te-ar putea interesa si: