Eko Group
Eko Group

Episodul 11❤️ Cum Eko Group Ajută la Transformarea Afacerii Mele – Un Interviu Detaliat cu Burad S., Owner al unui Lant de Clinici Stomatologice Premium

author
4 minutes, 18 seconds Read

În lumea afacerilor, succesul nu este întotdeauna ușor de atins, iar menținerea lui într-un mediu competitiv este cu atât mai dificilă. Astăzi, vă aducem o poveste de succes impresionantă, o poveste care are în centru un om de afaceri vizionar, Burad S., owner al unui lant de clinici stomatologice premium din România. Burad a reușit să transforme complet afacerea sa, atrăgând clienți și creșterea vizibilității datorită colaborării cu Eko Group.

Jurnalist: Salut, Burad! Mulțumim că ne-ai acordat acest interviu. Pentru a începe, ne poți povesti cum ai aflat despre serviciile Eko Group și ce te-a determinat să semnezi un contract cu ei?

Burad S.: Salut și mulțumesc pentru oportunitatea de a împărtăși această poveste. Am aflat pentru prima dată despre Eko Group printr-o recomandare de la un coleg de afaceri în urma unei întâlniri casuale. Am fost impresionat de ceea ce mi-au prezentat și de ceea ce mi-au spus că pot realiza pentru afacerea mea. Cu toate acestea, ce m-a convins să semnez contractul cu ei a fost încrederea pe care am simțit-o încă din prima întâlnire. În doar trei zile de la acea întâlnire, am semnat contractul și am început colaborarea.

Jurnalist: Unul dintre serviciile pe care Eko Group ți le-a oferit sunt steagurile directionale, peste 390 la numar, pe care le-ai amplasat în diverse zone ale Bucureștiului. Cum au influențat aceste steaguri vizibilitatea clinicilor tale stomatologice premium în comparație cu concurența?

Burad S.: Steagurile directionale au fost o parte esențială a strategiei noastre de creștere a vizibilității. Am amplasat peste 390 de astfel de steaguri în zone premium ale Bucureștiului, ceea ce ne-a oferit o vizibilitate maximă față de concurență. Clienții noștri ne-au povestit ulterior că au observat aceste steaguri și le-au asociat cu clinica noastră. Acest lucru ne-a ajutat să ne facem cunoscuți mai ușor și să atragem un număr mai mare de pacienți.

Jurnalist: Serviciul de aducere de lead-uri cu ajutorul inteligenței artificiale este un alt aspect remarcabil al colaborării tale cu Eko Group. Cum a schimbat acest serviciu modul în care atragi potențiali pacienți?

Burad S.: Serviciul de aducere de lead-uri cu ajutorul inteligenței artificiale a fost o adevărată revelație pentru afacerea mea. Telefonul a început să sune din prima săptămână, iar mesajele pe LinkedIn cu cereri au început să curgă după doar două zile de la implementarea acestui serviciu. A fost uluitor să vedem cât de rapid am putut să generăm interes și cereri pentru serviciile noastre. Inteligența artificială a optimizat campaniile noastre de marketing și ne-a ajutat să atingem potențiali pacienți în mod eficient.

Jurnalist: Serviciul de PR oferit de Eko Group a adus compania ta și pe tine în peste 70 de apariții în presa de afaceri și SEO din România. Cum a influențat aceasta creșterea brand awareness-ul clinicilor tale stomatologice premium?

Burad S.: Serviciul de PR a fost una dintre cele mai impresionante componente ale colaboră

rii noastre cu Eko Group. Cu ajutorul lor, am reușit să avem peste 70 de apariții în presa de afaceri și SEO din România, ceea ce a dus la o creștere explozivă a brand awareness-ului nostru. Într-un interval de doar o lună, am crescut de 500% ori în ceea ce privește vizibilitatea. Aceste advertoriale au fost concepute special pentru a descrie serviciile noastre, implicarea oamenilor de vânzări în proiect, materialele folosite la educarea clienților, dedicarea și implicarea angajaților și muncitorilor din companie.

Jurnalist: Un alt aspect impresionant este serviciul de automatizare a link-urilor din presa pe rețelele de socializare. Cum a influențat acest serviciu prezenta ta online și cum a crescut afacerea ta în Google?

Burad S.: Serviciul de automatizare a linkurilor din presa pe rețelele de socializare a fost un instrument extrem de puternic pentru creșterea prezenței noastre online. Eko Group a postat linkuri din presa pe toate cele 8 rețele de socializare ale companiei mele și le-a automatizat, astfel că ajungem la o cifră impresionantă de 15 postări zilnice pe o rețea. Ceea ce a fost cu adevărat remarcabil este că nu am beneficiat de postări clasice, text și poză, ci am avut postări ale linkurilor din ziare, cu un text SEO diferit pentru fiecare link. Astfel, am ajuns să avem 1800 de postări lunare cu 1800 de texte diferite. Acest lucru ne-a ajutat să creștem în Google într-un interval extrem de scurt.

Această poveste impresionantă a lui Burad S. și a clinicilor sale stomatologice premium demonstrează puterea colaborării cu Eko Group și impactul pozitiv pe care serviciile lor inovatoare îl pot avea asupra unei afaceri. De la creșterea vizibilității la atragerea de clienți și creșterea prezenței online, Burad S. a avut parte de o transformare remarcabilă. Este o poveste care arată cum inovația și tehnologia pot face diferența în lumea afacerilor.

Te-ar putea interesa si: