HORECA by Divani & Sofa’: Creăm Experiențe Memorabile prin Design Exclusiv
HORECA by Divani & Sofa’: Creăm Experiențe Memorabile prin Design Exclusiv

HORECA by Divani & Sofa’: Creăm Experiențe Memorabile prin Design Exclusiv

author
3 minutes, 30 seconds Read

Într-o lume unde prima impresie poate defini succesul unui spațiu comercial, industria ospitalității caută constant modalități prin care să se distingă. Divani & Sofa’, cu o tradiție de peste 15 ani în designul interior și mobilier de lux, vine în întâmpinarea acestor nevoi cu linia sa HORECA, revoluționând modul în care spațiile destinate ospitalității sunt percepute, proiectate și, în cele din urmă, trăite de către vizitatori.

Lansarea oficială a liniei HORECA by Divani & Sofa’ marchează nu doar un moment important în calendarul evenimentelor din industrie, ci și o piatră de hotar în evoluția designului de interior destinat spațiilor HORECA. Este o promisiune a excelenței într-o epocă în care unicitatea și personalizarea nu sunt doar dorite, ci așteptate.

Divani & Sofa’ își propune să redefinească ospitalitatea prin lentila designului exclusiv, oferind soluții personalizate pentru fiecare proiect în parte. Fie că vorbim despre dormitoare de hotel, restaurante, cafenele sau spații publice, abordarea companiei este una holistică, acoperind nevoile de design și mobilier prin soluții all-in-one. De la servicii de consultanță până la livrarea și instalarea mobilierului, fiecare etapă este gândită să contribuie la crearea unei experiențe memorabile pentru vizitatori.

Expertiza Divani & Sofa’ în domeniul HORECA se traduce prin abilitatea de a transforma viziuni și concepte în realități tangible, în care fiecare detaliu contează. Colaborarea strânsă cu clienții, înțelegerea profundă a brandului și a valorilor acestora, precum și pasiunea pentru design și calitate, sunt elemente care definesc fiecare proiect realizat. Echipa de designeri și arhitecți de interior lucrează mână în mână cu fiecare client pentru a asigura că viziunea acestuia este nu doar îndeplinită, dar adusă la un nou nivel de rafinament și funcționalitate.

Produsele oferite de Divani & Sofa’ variază de la mobilierul de dormitor pentru hoteluri, conceput să asigure confortul suprem, până la mobilier pentru spații publice, restaurante, cafenele și chiar soluții pentru exterior, toate având în comun calitatea excepțională și designul inovator. În plus, compania prezintă soluții de decor interior precum unități de perete și metale decorative, care transformă orice spațiu într-o operă de artă funcțională, adăugând stil și personalitate.

Un aspect remarcabil al ofertei Divani & Sofa’ este gama de covoare de înaltă rezistență, esențiale pentru completarea designului interior. Acestea nu doar că adaugă o notă de eleganță, dar sunt concepute să reziste în timp, asigurând durabilitatea investiției.

Dorina Dimagli, CEO al Luxury Furniture, compania-mamă a Divani & Sofa’, subliniază angajamentul brandului către inovație și personalizare. “HORECA by Divani & Sofa’ este mai mult decât un furnizor de mobilier; este un partener de încredere în crearea unor spații care nu doar că încântă vizitatorii, dar le oferă experiențe memorabile. Ne dedicăm să aducem inovație și personalizare în fiecare proiect, asigurându-ne că fiecare spațiu HORECA pe care îl transformăm devine un loc unde detalii fine și momentele memorabile sunt la ordinea zilei.”

Privind spre viitor, Divani & Sofa’ își propune să continue să fie un lider în industria designului de interior pentru ospitalitate, construind și consolidând încrederea în serviciile și produsele sale. Colaborările cu parteneri de prestigiu și branduri de renume internațional subliniază calitatea și inovația care definesc fiecare piesă de mobilier oferită.

În final, HORECA by Divani & Sofa’ nu este doar despre mobilier de lux sau soluții de design interior; este despre crearea unor spații unde fiecare detaliu contribuie la povestea și experiența unică a vizitatorilor. Este o invitație de a redefini ospitalitatea, prin stil, eleganță și un design care depășește așteptările, transformând fiecare proiect într-o poveste de succes unde funcționalitatea întâlnește frumusețea. Cu o echipă pasionată și dedicată, Divani & Sofa’ își propune să continue să inspire industria ospitalității, demonstrând că orice spațiu poate fi transformat într-o experiență memorabilă și exclusivă pentru toți cei care îl trăiesc.

Te-ar putea interesa si: